Späť na všetky blogy
05. Október Jaro

Kam umiestniť visačku na kufor

Visačka na kufor je síce maličký predmet, avšak veľmi dôležitý cestovateľský doplnok. Môže pomôcť k bezpečnejšiemu výletu a vyrieši mnoho stresových situácií. Ak cestujete lietadlom, je dôležité označiť vašu batožinu vašimi iniciálmi. A to platí o batožine, ktorú odovzdávate pri check-ine a putuje do podpalubia, alebo aj o príručnej.

Vísačka na kufor, ktorí odovzdávate pri check-ine

Každý kufor, taška, ktorú odovzdávate do podpalubia by mal mať dve visačky. Jednu uchytenú o rúčku (tu odporúčame vybrať si pevnejší typ) a druhú vo vnútri (v prípade, že sa tá vonkajšia pri manipulácii poškodí. Takto znížite riziko, že sa váš kufor niekde „po ceste“ stratí.

Visačka na kufor, ktorú si beriete na palubu

Je dobré označiť si aj túto batožinu. Ešte na letisku sa môže stať, že si kufor zabudnete pri vitríne s duty free produktmi  Úložné priestory v lietadle nie sú nafukovacie, čiže sa môže ľahko stať, že vašu tašku letuška premiestni o niekoľko radov od vás…

Čo napísať na visačku na kufor

V jednoduchosti je sila. To isté platí aj pri informáciách, ktoré treba napísať na visačku. Vo všeobecnosti stačí napísať meno, priezvisko, email, telefón a prípadne adresu, kam treba stratenú batožinu zaslať.

Páčil sa vám tento článok? Podeľte sa oň.

Napíšte nám